GreenColors Tuinen

Ik ben Bram Gunter, eigenaar van Greencolors Tuinen.
Voordat ik met Greencolors mijn passie kon uitvoeren was ik 17 jaar lang het gezicht van C1000 supermarkt in St. Annaland.
Mijn vader en zelfs opa hadden ook winkels in St. Annaland en je zou kunnen zeggen dat ik van hun het stokje over heb genomen.
Als supermarkt eigenaar leidde ik een hectisch bestaan. Jarenlang woonden wij naast de winkel en bestond onze tuin uit emballage terrein.
Uiteindelijk hebben we het roer omgegooid en de winkel verkocht en verhuisd naar een prachtig huis in de polder.
Mijn liefde en passie voor de tuin en tuinieren is toen ontstaan. We lieten onze tuin ontwerpen en aanleggen.
Tijdens die periode kreeg ik zoveel waardering voor dit werk, maar leerde ik ook dat je door jezelf in te spannen in de tuin je jezelf tegelijkertijd ook ontspant.
Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Enthousiast volgde ik de opleiding tuinontwerp en leerde ik het vak bij hoveniers. Uiteindelijk startte ik het bedrijf Greencolors en is dit uitgegroeid tot het bedrijf wat het nu is.

Een tuin is rijkdom
Een tuin, groot of klein, is pure rijkdom. Mijn ultieme doel is om iedere klant die rijkdom te laten ervaren. Want in een tuin kun je je echt thuis voelen, ontspannen en het goed naar je zin hebben.
Dat gevoel is echt geweldig.  

Eerlijk en integer
Ik houd van eerlijkheid en integriteit. De klant kan er vanuit gaan dat als wij afspreken om een project op een bepaalde manier gaan doen dan wij dan ook doen wat we hebben af hebben gesproken.
Dat klinkt heel logisch, maar is helaas niet overal vanzelfsprekend.
Uw tuin(ontwerp/onderhoud/aanleg) is bij GreenColors in goede handen.