Tuinontwerp

Het ontwerpen van een droomtuin is een teamproces wat wij graag samen met u aangaan. Wij willen immers uw droom naar een ontwerp vertalen. Zo bereiken we het einddoel: de tuin waar u gelukkig van wordt en wij trots! Voor een particuliere tuin is dat overigens niet anders dan voor bedrijfsgroen.

 

Oriënterend gesprek

Tijdens onze eerste ontmoeting vinden wij belangrijk dat het klikt. Door goed naar elkaar te luisteren en de juiste vragen te stellen formuleren we uw droomtuin. We formuleren samen uitgangspunten, bepalen het type tuin, de sfeer en de kleuren. Wellicht komen we al tot een globaal idee over de beplanting en over de mate van onderhoud. Ook het beschikbare budget, tijdsplan en wijze van uitvoering komen aan bod. Liggen onze ideeën echter ver uiteen, of is er geen klik? Geen probleem. Een oriënterend gesprek is geheel vrijblijvend.

 

Stappenplan tuinontwerp

Uiteraard krijgt u een gespecificeerde offerte. Daarin worden de kosten van het tuinontwerp inclusief beplantingsplan vastgelegd. GreenColors maakt daarna het uiteindelijke ontwerp. Zo ziet u duidelijk hoe uw tuin er straks uit ziet

Bij uw tuinontwerp werken we met 3 heldere stappen:

w

1. Oriënterend gesprek

We maken kennis met elkaar en bespreken uw tuinwensen. Om de richting te bepalen doen we al een aantal suggesties. Ook bekijken we samen de financiële kant van het tuinontwerp en of  het globale idee  – ook wat uitvoering betreft –  financieel haalbaar is.

Voor dit gesprek berekenen wij geen kosten

l

2. Ontwerpschets

Op basis van het eerste gesprek gaan wij creatief aan de slag met ontwerpen. Wij bespreken de schets van het ontwerp. Al is het een schets, u krijgt toch al een duidelijker beeld van hoe de tuin er straks uit kan zien.
Natuurlijk kunnen we onderdelen nog wijzigen. Pas als we beiden tevreden zijn, kunnen wij naar de volgende stap.

3. Het tuinontwerp

Dit is een professioneel, uitgewerkt tuinontwerp, al dan niet met wijzigingen uit het tweede gesprek. We kunnen aan de slag!

Ons werkgebied